Pretraga:
  • Nema proizvoda u košarici.
  • Nema proizvoda u košarici.
 

Proizvodi

UNIKATNA OGLEDALA

Ogledala imaju burnu povijest. Prva ogledala pojavila su u 3. stoljeću prije Krista; u srednjem vijeku bila su gotovo zaboravljena, da bi se u velikom stilu vratila u 13. i 14. stoljeću. U tridesetogodišnjem ratu koristila su čak i kao oružje, za zasljepljivanje protivnika.

Danas gotovo da nema doma bez ogledala. Ona su dio svakodnevnog života. Svako ogledalo daje svoj odraz, a svakom ogledalu osobnost daje okvir.

Više
RUČNA POZLATA ILI POSREBRENJE

Već više od 7 tisuća godina ljudi oplemenjuju predmete i daju im veću i trajniju vrijednost pozlaćivanjem ili posrebrivanjem.

U Atelieru Marković nudimo vam uslugu ručnog  pozlačivanja, posrebrivanja te patiniranja  kako novih tako i starih okvira .

Više
URAMLJIVANJE

U Atelieru Marković na raspolaganju Vam je stručno osoblje koje će kombinacijom okvira raznih profila i ručnom obradom boje, patine i pozlate stvoriti unikatan proizvod koji najbolje odgovara slici, fotografiji, posteru, tapiseriji, ručnom radu ili goblenu za koji je izrađen.

Više
OSTAKLJIVANJE

Staklo je danas neizostavan materijal pri dizajniranju interijera jer efekti i ugođaj koje stvara u prostoru ne mogu se postići niti jednim drugim materijalom. Idealno je za primjenu u velikim i malim prostorima.

Raznovrsnom obradom krhki i osjetljivi materijal transformira se u čvrsti i sigurni.

Više
ANĐELI

Autorica anđela je Tajana Žunić-Marković, koja pohađa tečaj slikanja u tehnici ulje na platnu kod prof. Dubravka Lepeja.

Riječ je o originalnim, prepoznatljivim radovima, na kojima anđeli privlače toplinom i osmijesima.

Više