Pretraga:
  • Nema proizvoda u košarici.
  • Nema proizvoda u košarici.

Unikatna ogledala

Atelier Marković / Unikatna ogledala

Ogledala imaju burnu povijest. Prva ogledala pojavila su u 3. stoljeću prije Krista; u srednjem vijeku bila su gotovo zaboravljena, da bi se u velikom stilu vratila u 13. i 14. stoljeću. U tridesetogodišnjem ratu koristila su čak i kao oružje, za zasljepljivanje protivnika.

Danas gotovo da nema doma bez ogledala. Ona su dio svakodnevnog života. Svako ogledalo daje svoj odraz, a svakom ogledalu osobnost daje okvir.

U Atelieru Marković možete odabrati ogledalo i okvir u skladu sa svojim željama i stilom. Na raspolaganju su Vam materijali vrhunske kvalitete i stručno osposobljeno osoblje koje će savjetom pomoći da odaberete najbolje rješenje.

S ogledalima kod uređenja doma možete doista što god poželite: učiniti prostor naizgled višim, širim, elegantnijim, uhvatiti više svjetlosti, smiriti ugođaj ili stvoriti malo dramatičnosti.

Donosimo vam 5 ideja s ogledalima koja će vaš dom učiniti većim i ljepšima .

  • Ne bojte se zidnih ogledala većih dimenzija ,upravo takve površine daju prostoru dojam prozračnosti. Odličan trik za kupaonicu, predsoblje ili stubište.
  •  Veće zrcalo možete uokviriti poput slike i postaviti na zid ili pod. Pomalo “nehajno” naslonjeno na zid podiže atmosferu i povećava prostor . Tako možete istaknuti lijep komad namještaja,  ukrasni predmet ili sobne biljke.
  • Za posebne svjetlosne efekte postavite ogledala tako da “hvataju” više prirodne svjetlosti koja dopire s prozora ili u blizini ogledala postavite lampu ili svijeću .
  • Monotoniju velikog i pustog zida možete “razbiti” kombinacijom više manjih ogledala u različitim veličinama i oblicima. Osobito lijepo izgledaju “razbacana“ okrugla ogledala.
  • Trik koji će na sebe sigurno skrenuti poglede, a uz to sjajno “udvostručiti” prostor jest ormar sa zrcalnim krilima ili stol sa zrcalnom plohom.

Za izmjere po potrebi dolazimo k vama, a gotove radove dostavljamo na vašu adresu na području grada Zagreba i montiramo.